Posted by: mppm.jo | November 24, 2008

Setinggi penghargaan kepada tangan yang memberi

Baru-baru ini kita mengetahui bahawa seorang mahasiswi univ yarmouk, Nabilah Huda bt Zaim telah disahkan menghidap satu penyakit yang kronik. Alhamdulillah pelbagai usaha yang telah kita sama-sama jalankan untuk membantu meringankan bebanan yang ditanggung oleh beliau dan keluarga. Wang hasil kutipan derma di kalangan mahasiswa Jordan adalah sekitar JD 5000.00

Setinggi-tinggi pernghargaan dan terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat dalam menyumbang harta, tenaga, menguruskan urusan hosp & univ dan lain-lain lagi usaha yang yang dilakukan oleh persatuan-persatuan PZ, BKAN, dan juga semua individu-individu yang terlibat menyumbang apa-apa cara skalipun walaupun sedikit. Semoga Allah membalas segala usaha kita dengan berlipat kali ganda lagi.

Memberi dan terus memberi

Memberi dan terus memberi

Kami telah menerima emel penghargaan daripada pihak keluarga Nabilah Huda. Beliau dan keluarga mengucapkan terima kasih kepada semua ahli MPPM Jordan. Perkembangan terkini yang diterima petang tadi (24 nov 2008), beliau sudah keluar daripada Pusat Perubatan Universiti Malaya dan dilaporkan keadaannya stabil dan bertambah baik.

Sama-samalah kita mendoakan kesejahteraan beliau dan semoga sifat ‘memberi dan terus memberi’ ditetapkan dalam hati kita semua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: